Vilkår og personvernerklæring

Mehanken Even Rygg AS med org nr: 895 932 922 eier evenrygg.no. Ved bruk av våre nettsider samtykker du til behandling av personopplysninger i henhold til denne erklæring. Det er ikke tillatt med republisering med mindre det er gitt skriftlig tillatelse.

Mehanken Even Rygg AS v/daglig leder er behandlingsansvarlig for vår behandling av personopplysninger.

Vi behandler i hovedsak opplysninger du har gitt oss dersom du besøker våre nettsider eller har tatt kontakt eller benytter deg av vårt bestillingssystem for brøyting. Opplysningene som samles inn vil kunne bli brukt til markedsføring, statistikk, drift, vedlikehold og forbedring av våre nettsider.

Mehanken Even Rygg AS har ikke ansvar for innhold eller behandling av personopplysninger på eksterne nettsider.

 

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger som behandles om deg. Du har rett til å kreve korrigering av personopplysninger om deg dersom de er uriktige eller ufullstendige. Du har rett til å bli glemt, det vil si kreve at personopplysninger om deg blir slettet. Med mindre det foreligger et særskilt lovgrunnlag for fortsatt behandling av personopplysningene vil disse bli slettet. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til dette kan alltids trekkes tilbake.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Evenrygg.no benytter seg av cookies. Cookies er små tekstfiler som lagres på enheten du surfer fra når du laster ned en nettside. Vi bruker Cookies primært for å analysere bruken av våre nettsider, samt markedsføringstiltak.

Ved bruk av våre nettsider samtykker du til vår bruk av cookies. Derimot kan du i din nettleser blokkere og slette cookies. For mer informasjon om hvordan blokkere og tillatte bruken av informasjonskapsler i din nettleser kan du lese mer på nettvett.no sine nettsider her (ekstern nettside).

Opplysningene som spores gjennom cookies er anonyme.

Vær oppmerksom på at ved å stenge for bruk av cookies, vil du kunne oppleve at våre nettsider ikke fungerer optimalt.

 

Google analytics

Analyseverktøyet Google Analytics benyttes for å analysere bruk av nettsiden, trafikk og trender på nettstedet. Det samler inn data og lager statistikk slik at vi kan forbedre våre nettsider. All data samlet inn via Google Analytics hos oss blir anonymisert før disse blir lagret av Google. Hvis du ønsker å reservere deg mot Google Analytics, finner du informasjon om dette her (ekstern nettside).

 

Skjemaer

Opplysninger som angis i et av våre skjemaer lagres for at tjenester på nettsiden skal fungere og for at vi skal kunne svare på og behandle dine forespørsler. Vi kan ikke garantere denne informasjonen krypteres tilstrekkelig og ber deg derfor om å ikke oppgi sensitiv informasjon. Dette gjelder også for e-poster som sendes oss. Rettighetene som er nevnt over gjelder også her.

Dersom du benytter deg av et av våre skjemaer, lagres ingen annen informasjon som kan spores tilbake til deg, foruten den informasjonen du selv registrerer og som er nødvendig for at vi skal kunne komme i kontakt med deg.

 

Brøytebestillingssystem

For skjemaene som er en del av vårt bestillingssystem gjelder det samme som beskrevet ovenfor. Her kan i tillegg bestillinger du gjør på siden «bestill brøyting» knyttes sammen med den informasjonen du oppgir som brukerinformasjon tilknyttet din profil. Denne informasjonen lagres og kan leses av oss (med unntak av innlogingsdetaljer). Dette er for at brøytetjenesten skal kunne leveres. Ved å bruke vårt brøytebestillingssystem aksepterer du dette.

Bestillinger må legges inn minimum 12 timer før. Merk at selv om det ligger en bestilling inne, reserverer vi oss retten til å se an vær og andre forhold for å avgjøre om det er nødvendig å brøyte. Andre forhold kan også gjøre at brøyting ikke lar seg gjøre, eller vil bli forsinket.

Brøytebestillingssystemet er kun for kunder som har inngått en avtale med Mehanken Even Rygg AS om brøyting. Ved å akseptere denne erklæringen og bestille brøyting gjennom vårt system, bekrefter du at du har en avtale med oss angående brøyting. Dersom det skulle vise seg at du ikke har en gyldig avtale med oss, vil du bli fakturert for brøytingen. Vennligst ta kontakt med oss for å inngå en brøyteavtale, dersom du ikke har det.

 

Spørsmål

Dersom du har spørsmål til denne erklæringen eller ønsker å utøve dine rettigheter, ta kontakt med oss her.

Dersom du mener vi ikke overholder reglene i personopplysningsloven, ta kontakt med oss på samme side.

 

Endringer i denne erklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne erklæringen. Alle endringer gjelder fra det tidspunktet de ble publisert. Dato for siste oppdatering finner du alltid nederst på siden.

 

Sist oppdatert: 29.09.2019

Mehanken Even Rygg AS - 3580 Geilo - Tlf 481 46 309 Org. Nr: 895 932 922

© 2018  Mehanken Even Rygg AS

Nettstedet er levert av Erlend Stegavik Rygg